Om os

HUTTEliHUTs historie begyndte på et hjemmekontor med en symaskine og en passion. 10 huer blev syet for derefter at blive forhandlet i en lokal børnetøjsbutik i Aarhus. Hurtigt endte huerne på 10 par små ører, i den danske vinterkulde.

Efterfølgende fik vi travlt på kontoret. Den første vinter syede vi selv 2.000 huer. Dér gik det op for os, at vi havde brug for hjælp. I dag bliver produkter fra HUTTEliHUT produceret i Danmark, Polen og endda også i det Bolivianske højland. Sidenhen, er produktsortimentet vokset og huerne har fået selskab af kjoler, day wear, dragter, og meget mere. Fælles for dem alle er, at de er designet med inspiration fra den skandinaviske natur i douchede farver og enkle motiver. Børn over hele verden – fra Skandinavien og Tyskland til USA og Kina – er nu klædt i HUTTEliHUT.

Meget har ændret sig siden virksomheden blev etableret i 2003, men vigtigst af alt, har tingene slet ikke ændret sig. Vores ledestjerne er og forbliver stadig kvalitet og bæredygtighed. Vores fantastiske agenter har arbejdet sammen med os i mange år, og selvom vores lager er langt større end det hjemmekontor hvor det hele startede, har vi stadig til hensigt at være tæt på alle vores kunder.

Læs mere om vores bæredygtige produktion og materialer under fanen 'Bæredygtighed'.